Die finansiele posisie van die koringprodusent in die Swartland - Scheepers, J. H.(Johannes Hendricus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.