Die grense van die kritiese rede : 'n kritiese ondersoek van die rasionaliteitsmodel van die kritiese rasionaliste - Van Niekerk, A. A (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.