Die invloed van laktasie en seisoen op geslagsaktiwiteit en die kunsmatige sinkronisasie van estrus by lakterende karakoelooie - Boshoff, Daniel Andries (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D. (Agric.)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.