Die invloed van voorhuwelikse faktore op die huwelik met die oog op effektiewe huwelikspastoraat - Louw, Vernon Johan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1980.