Die plek van didaktiese analise in onderwysleierskap : 'n empiriese studie van die skoolhoof se benutting van didaktiese analise in onderrigleiding - Roux, Charl Albrecht (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.