Die rol van filamentiese mikroorganismes by faseskeiding in geaktiveerde slyk - Viljoen, P. M. J.(Paulus Maartens Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.