Doelstellings en doelwitte in wiskunde-onderwys in die junior sekondere skoolfase - Smith, J. C.(Johann Crafford) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.