Klank en betekenis in enkele van die 'Nagelaten gedichten' van Paul van Ostaijen - Liebenberg, Wilhelm Louis (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.