n Didakties-verantwoorde ondersoek na die moontlikhede van spanonderrig in geskiedenis aan S1-skole - Kapp, C. A.1946-(Christiaan Alexander), (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.