n Ondersoek na die moontlike verband tussen sekere persoonlikheids- en omgewingsfaktore en akademiese onderprestasie op standerd V-vlak - Hanekom, Jurgens Dirk Michiel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Gevorderde werkstuk (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.