n Ondersoek na die verband tussen prestasiemotivering en werkstevredenheid : 'n vergelykende studie tussen blankes en kleurlinge - Swart, P. G.(Pierre Gabriel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MComm) -- University of Stellenbosch, 1980.