n Politiek-geografiese analise van die grenslynprobeleme [i.e. grenslynprobleme] op die horing van Afrika met spesiale verwysing na Somalie - Pfaff, David Fred (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.