n Prinsipieel-didaktiese ontleding van die aanbieding van rekeningkunde as skoolvak in kleurlingonderwys met besondere verwysing na die implementering van besondere didaktiese beginsels en metodes - Spreeth, M. M.(Magrietha Magdalena) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.