Riglyne vir 'n effektiewe bedieningspatroon met betrekking tot die belydende lidmaat - Von Caues, Johannes Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1980.