Ugarit koningin van ou Sirie : aspekte van die geskiedenis van Ras Shamra-Ugarit in die laat Bronstyd (1550-1200 v.C.) - Cornelius, I. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Opsomming in Engels.