Antropometriese en motoriese toetsverskille tussen seuns en dogters : ouderdomme 7 tot 15 jaar - Visagie, Izak Hendrik Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. in Ligg. Opv.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.