Die bediening van die kerk aan die jeugdige arbeider in die nywerheid met spesiale verwysing na die Ned. Geref. gemeente, De Bloem - Robb, Jacobus Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1981.