Die bydrae van die maatskaplike werk tot gemeenskapsontwikkeling met verwysing na gemeenskapswerk in die Kaapse Skiereiland - Lategan, Esther (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Phil) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.