Die geskiedenis van die Departement van Liggaamlike Opvoedkunde aan die Universiteit van Stellenbosch (1936-1975) - Boshoff, Andre Ludwig (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. in Ligg. Opvoedk.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.