Die geskiedenis van die Paul Roos-Gimnasium en sy voorgangers (1866-1978) - Van Wyk, Ockert Cornelus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.