Die godsdienstige wording by 'n groep Afrikaanssprekende adolessente met verwysing na die bydrae van die Afrikaanse Christen-Studentevereniging van Suid-Afrika - Barnard, M. C.(Marthinus Christoffel),1940- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1982.