Die profiel van FAMSA-huweliksberaders met verwysing na persoonlikheid, opleiding en rol in die praktyk van huweliksberaad - De Leeuw, Maria Elizabeth (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A. in Maatskaplike Werk) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.