Die seisoenale veranderinge in geslagsaktiwiteit en semenkwaliteit by die Angoraram en die diepbevriesing van Angoraboksemen - Loubser, P. G (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.