Die vakhoof as onderwysleier met besondere verwysing na sy didaktiese verantwoordelikheid ten opsigte van vakonderwys en vakonderwysers - Bruwer, Daniel Francois (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.