Die Volkshospitaal : een-en-vyftig jaar barmhartigheidsdiens deur die Nederduitse Gereformeerde Kerk in Suid-Afrika, 1930-1981 - Van Rensburg, Marthinus Smuts Janse (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1981.