Die volksvertelling as kultuuruiting met besondere verwysing na Afrikaans - Grobbelaar, Pieter W. (Pieter Willem) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 1981.