Doeltreffende onderwysbestuur en hoe personeelmoreel : 'n terreinverkenning met besondere verwysing na die bestuursrol van die skoolhoof - Van Kradenburg, L. P.(Lukas Petrus),1941- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.