Eskatologie en die verstaansvraag : 'n studie van aspekte uit die teologie van Albert Schweitzer en Jurgen Moltmann - Kotze, J. C.(Jacobus Christiaan) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.