n Ondersoek na aspekte van korttermyn finansiele beplanning en beheer in 'n vervaardigingsonderneming - Du Pisanie, Louis (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.