n Ondersoek na besondere faktore wat die verwerwing van Afrikaans as tweede taal by Engelssprekende hoerskoolleerlinge in Kaapland beinvloed - Botha, Hendrik Ludolph (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.