n Ondersoek na die keuring van vurkhyseroperateurs met onder andere 'n opleibaarheidstoets - Jordaan, Jacobus Adriaan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.