n Volkekundige studie van die sosio-ekonomiese posisie van Hererovroue in Katutura, Windhoek, Suidwes-Afrika/Namibie - Otto, Antje (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA) -- University of Stellenbosch, 1981.