Praktykopleiding vir geneeskundige maatskaplike werk - Le Roux, Magdalena Petronella (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A. in Maatskaplike Werk) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.