Projeksietoetsing in kledingnavorsing : 'n vergelyking van drie meetinstrumente om persepsie van kledingsimbole op 'n kruiskulturele vlak te meet - Van Schalkwyk, Marie de Villiers (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.