Die bestuurstaak van 'n hoof van 'n tegniese kollege onder beheer van die Departement van Nasionale Opvoeding in die R.S.A. - Steyn, Christiaan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1982.