Die ekonomiese aspekte van steenkoolbeleid in Suid-Afrika in die lig van die heersende en verwagte wereldenergiesituasie - Cloete, Fanie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1982.