Die Gedenkschool der Hugenoten, 1882-1910 : 'n historiese en kultuur-historiese studie - Henn, Martin Maritz Theron (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Litt. et Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1982.