Die geskiedenis van die sagtevrugtebedryf in die Kaapkolonie, 1886-1896 - Aucamp, Jan Christoffel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1982.