Die ontstaan en essensiele karakteristiek van die kommunistiese skoolonderwys in die USSR onder Lenin, 1917-1924 : 'n studie in die historiese opvoedkunde - Coetzee, D. J. J.(Dirk Johannes Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Opsomming in Engels.