Die pastoraat aan die verbondsouer met betrekking tot die psigiese en religieus-geestelike ontwikkeling van die peuter - Oosthuizen, Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1982.