Die rol van die maatskaplike werker as lid van die geneeskundige span in die hospitaal : die mening van die ander spanlede - Van Zijl, Catharina Johanna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1982.