Die rol van die maatskaplike werker ten opsigte van die gebruik van die geintegreerde benadering in die behandeling van die probleemdrinker : 'n ondersoek by die Toevlug Rehabilitasiesentrum - Pick, Samuel Gert (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 1982.