Die skoolhoof se taak by doeltreffende kommunikasie tussen die skool en ouergemeenskap ter bevordering van die opvoedingsvennootskap - Barkhuizen, Johan Nicolas Wilhelm (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1982.