Die voorbereiding en voortgesette didaktiese opleiding van dosente aan tersiere onderwysinstellings - Slabbert, Bernard Roux (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1982.