Die waarde van opnamedata in ekonometriese modelle met spesifieke verwysing na die opiniatiewe data van die Buro vir Ekonomiese Ondersoek - Smit, E. van der M. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1982.