Interaksie in die pastoraat : 'n psigo-pastorale ondersoek na die teorie van interaksie en die implikasie hiervan vir die pastorale bediening - Eloff, J. M. B. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1982.