Jeugmisdaad en die blanke sekondere skool in die Kaapse Skiereiland : 'n opvoedkundig-sielkundige studie - Cilliers, Charl(Charl Daniel),1949- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1982.