Mannekragontwikkeling in die Republiek van Suid-Afrika met besondere verwysing na aspekte van formele tegniese en beroepsonderwys van die geemplojeerde in die Vrystaat - Van Lill, J. J. (Jacob Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DComm)--Stellenbosch University, 1982.