n Historiese oorsig van die 'Pan Africanist Congress' tot 1981, met spesiale verwysing na die Poqo-opstande van 1962 - De Jongh, H. J. R (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1982.