'n Kurrikulummodel vir praktykopleiding van voorgraadse studente in die maatskaplike werk - Fourie, Sulina (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A. in Maatskaplike Werk) -- Universiteit van Stellenbosch, 1982.